top of page
Search

''Enigma'' Release Party


Goodevening everybody! The text below concerns our friends based in Greece only! It's the announcement of the release party for "Enigma" and it will take a place in Athens on September 13th!


Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη παρουσίαση του καινούργιου μας δίσκου με τίτλο “Enigma” που κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου από τη ROAR - Rock Of Angels Records.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται όπως καταλαβαίνετε, στη δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των θεαμάτων και των εκδηλώσεων, όπως άλλωστε και σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες, λόγω του COVID-19 και έχει βγάλει εκτός προγράμματος όλες ανεξαιρέτως τις εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.


Στο Remedy λοιπόν, την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά, πρώτα απ' όλα για να σας ευχαριστήσουμε για την τόσο θερμή υποδοχή που έλαβε το “Enigma” από εσάς, να το ακούσουμε μαζί, να μιλήσουμε για ό,τι θέλετε να μάθετε για τους Fallen Arise και να περάσουμε λίγες όμορφες ώρες μουσικής που τόσο έχουν λείψει από όλους μας. Στην παρουσίαση, θα υπάρχει προς διάθεση ολόκληρο το merchandise της μπάντας σε χαμηλότερες τιμές από αυτές της αγοράς, όπως επίσης συνδυαστικά πακέτα αγορών σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.


Τέλος, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να τηρηθούν όλες οι υποδείξεις από την πλευρά του κράτους και των επιστημόνων και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τη νομοθεσία, προκειμένου για την προστασία της υγείας όλων μας.


Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και σας περιμένουμε στο Remedy!

DOORS OPEN AT 19.00

DAMAGE: FREE ENTRANCE


Δηλώστε την παρουσία σας στην εκδήλωση μέσω του facebook πατώντας εδώ!

0 comments

Recent Posts

See All

New video "Embers"

We are proud to present you our new video, a video that you selected through the contest last spring. You probably chose it because you heard that we see embers more and more every day in front of us

Fallen-Arise-Logo.png
bottom of page